Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Alexandru Albu şi Andrei Borza, sancţionaţi extrem de drastic, după ce au petrecut în club

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21505095/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-24-02-2024.jpg

Alexandru Albu şi Andrei Borza au declanşat scandalul momentului în fotbalul românesc.

Cei doi au fost surprinşi în club, după înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 3-1, iar toată suflarea microbistă a vuit după ce iamsport a intrat în posesia imaginilor.

Fotbaliştii şi-au aflat pedeapsa, care e foarte dură. Digi Sport scrie că fiecare a fost amendat cu 10.000 de euro, cea mai dură sancţiune financiară din istoria Rapidului.

Albu şi Borza au fost scoşi pe perioadă nedeterminată din lot şi se antrenează separat. Cu siguranţă nu vor fi pe foaia de joc etapa următoare, când giuleştenii evoluează contra celor de la UTA Arad.

Viorel Moldovan nu a trecut cu vederea declaraţia mincinoasă a lui Albu din scandalul ieşirii în club: "Fii bărbat! Asumă-ţi, măi băiatule"

 

Aflat în studioul Fotbal Show, Viorel Moldovan l-a atacat dur pe Albu în urma declaraţiei pe care acesta a făcut-o, conform căreia nega pozele din club, spunând că acelea sunt nişte fotografii vechi.

Fostul atacant al naţionalei l-a sfătuit pe fotbalistul Rapidului să fie bărbat în astfel de situaţii şi să îşi asume fapta făcută.

"Albu a ieşit şi cu o declaraţie în care a spus că aceste poze sunt vechi şi că el nu a ieşit nicăieri. Din câte am înţeles, s-a făcut o anchetă acolo şi el a minţit. Asta e marea problemă! Până la urmă, dacă am personalitate, ies în faţă, îmi asum.

Spun, da domne, am ieşit în club, aşa am simţit eu, suport consecinţele, amendati-mă. Nu am fost într-un moment foarte ok după înfrângerea suferită. Aşa am considerat, poate am greşit. Clubul va decide ce se întamplă cu mine. Dar fii bărbat! Asumă-ţi, măi băiatule. Nu te poţi bate la campionat cu astfel de jucători în care nu ai încredere." , a declarat Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru Prima Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele