Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Alexandru Bucătaru, noul portar al campioanei la handbal masculin Dinamo Bucureşti

Handbal Publicat pe 28 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20721925/1/dinamo.jpg

Alexandru Bucătaru, component al naţionalei României, a semnat un contract valabil din următorul sezon cu campioana en-titre Dinamo Bucureşti.

Portarul Alexandru Bucătaru (26 de ani, 2.03 metri înălţime), component al primei reprezentative tricolore, va fi jucătorul echipei Dinamo în sezonul 2022-2023.

Născut pe 4 noiembrie 1995 la Piatra Neamţ, unde a şi început handbalul, Bucătaru a evoluat în ultimul sezon la CSM Bucureşti.

”Am fost foarte încântat de această oportunitate din cariera mea. Dinamo este o echipă puternică, cu antrenor şi jucători de top de la care voi avea de învăţat. Aştept sa începem antrenamentele cu echipa şi să facem un sezon bun”, a precizat handbalistul, după semnarea contractului valabil în următorul sezon.

În viitoarea stagiune, Dinamo va avea astfel în poartă trei jucători valoroşi: Saeid Heidarirad, Khalifa Ghedbane şi Alexandru Bucătaru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele