Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Alexandru Chipciu depune memoriu pentru recuperarea banilor de la CFR Cluj. Cât are de primit mijlocaşul

CFR Cluj Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20738194/1/chip.jpg

Alexandru Chipciu (33 de ani) este pe picior de plecare de la CFR Cluj, iar acesta este un motiv care nu-i convine şi care a accentuat un detaliu important, anume că are de recuperat în jur de 300.000 de euro de la campioana României. Se pare că mijlocaşul va depune memoriu pentru recuperarea banilor.

Chipciu a tot fost amânat cu banii restanţi, astfel că nu vrea să se mai repete detaliul şi, potrivit AS, va merg pe calea legii pentru recuperarea sumei. Practic, 300.000 de euro sunt aproape echivalentul unui salariu anual al lui Chipciu. Atât are el stipulat în înţelegerea cu CFR Cluj pe un sezon.

Chipciu are 29 de meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea trecută, reuşind să marcheze de trei ori. E clar că el nu va mai continua din vară în Ardeal, Dan Petrescu decizând deja că trebuie să îşi caute un alt club.

Chipciu avea cea mai mare remuneraţie de la ardeleni, după plecarea lui Sigurjonsson. Mijlocaşul are un salariu lunar de 30.000 de euro, însă nu a prea fost folosit de Dan Petrescu în stagiunea trecută.

CFR Cluj renunţă la Chipciu

CFR Cluj confirmă, prin vocea preşedintelui Cristi Balaj, că se pregăteşte de despărţirea de Alex Chipciu. Cum mijlocaşul mai are un an de contract, oficialii campioanei vor să-i găsească o echipă la care fie să-l vândă definitiv, fie să-l împrumute, dar cu condiţia ca acea formaţie să plătească măcar o parte din salariul de 400.000 de euro anual al lui Chipciu: "Rămâne de văzut. Vedem, suntem în discuţii cu el. Vom vedea echipa la care va merge", a spus Balaj, pentru Prima Sport.

  • 6 tituluri de campion în Casa Liga 1 are Chipciu (n.r. 2 cu FCSB şi 4 cu CFR Cluj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele