Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Alexandru Cicâldău a marcat pentru Al Ittihad Kalba

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 7 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20943309/1/cicaldau.jpg

Alexandru Cicâldău, internaţionalul român care evoluează în Emiratele Arabe Unite, la echipa Al-Ittihad Kalba, a marcat miercuri pentru formaţia sa, în Cupă.

Alexandru Cicâldău (25 de ani) a fost titular la Al Ittihad Kalba şi a deschis scorul în meciul disputat miercuri, în Cupă, împotriva echipei Al Thaid. Cicâldău a înscris în minutul 12, cu un şut de la 25 de metri, iar partida s-a încheiat cu victoria lui Al Ittihad, scor 6-2.

Cicâldău este împrumutat la Al Ittihad Kalba de către clubul Galatasaray Istanbul. Împrumutul jucătorului va expira în vara anului 2023.

Mijlocaşul român a adunat 14 meciuri pentru echipa din Emirate şi a marcat de două ori.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele