Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Alexandru Creţu a semnat! Lovitura zilei în Superliga. ”A avut oferte de la două echipe din România”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21602867/1/cretu.jpg

Alexandru Creţu (32 de ani) a semnat cu Universitatea Craiova prelungirea contractului. Universitatea Craiova dă astfel o lovitură importantă.

Patronul Mihai Rotaru, a anunţat că jucătorul ce a impresionat în acest sezon la olteni a mai avut 2 oferte din Superliga, dar a ales să rămână pentru încă 3 ani la Craiova.

”Creţu a semnat prelungirea contractului pe încă trei ani de zile. El termina vara asta, mai aveam opţiune pentru un an. A avut oferte de la două echipe din România, mi le-a arătat, erau oferte mai bune decât cea de la Craiova şi apreciez mult că şi-a dorit să rămână.

Aveam opţiune din partea clubului pentru prelungire, dar nu vrea să fac cu forţa”,
a declarat Rotaru, pentru Digi Sport.

  • 6 goluri în 40 de apariţii a bifat Creţu în acest sezon la olteni.

Ar putea pleca Andrei Ivan

Andrei Ivan (27 de ani) a etalat o formă de zile mari pe final de sezon. Performanţele ar putea fi similare cu un transfer în străinătate.

Cei de la ProSport scriu că fotbalistul oltenilor este dorit de un club din Arabia Saudită. Oltenii ar putea da o adevărată lovitură financiară.

Gruparea saudită este dispusă să ofere 3 milioane de euro pentru Ivan, oltenii ar trebui să primească 2 milioane de euro, iar 1 milion de euro ar urma să ajungă la Kuban Krasnodar, fostul club al jucătorului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri