Ultima oră
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”
Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute” Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”

Alexandru Creţu a semnat! Lovitura zilei în Superliga. ”A avut oferte de la două echipe din România”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21602867/1/cretu.jpg

Alexandru Creţu (32 de ani) a semnat cu Universitatea Craiova prelungirea contractului. Universitatea Craiova dă astfel o lovitură importantă.

Patronul Mihai Rotaru, a anunţat că jucătorul ce a impresionat în acest sezon la olteni a mai avut 2 oferte din Superliga, dar a ales să rămână pentru încă 3 ani la Craiova.

”Creţu a semnat prelungirea contractului pe încă trei ani de zile. El termina vara asta, mai aveam opţiune pentru un an. A avut oferte de la două echipe din România, mi le-a arătat, erau oferte mai bune decât cea de la Craiova şi apreciez mult că şi-a dorit să rămână.

Aveam opţiune din partea clubului pentru prelungire, dar nu vrea să fac cu forţa”,
a declarat Rotaru, pentru Digi Sport.

  • 6 goluri în 40 de apariţii a bifat Creţu în acest sezon la olteni.

Ar putea pleca Andrei Ivan

Andrei Ivan (27 de ani) a etalat o formă de zile mari pe final de sezon. Performanţele ar putea fi similare cu un transfer în străinătate.

Cei de la ProSport scriu că fotbalistul oltenilor este dorit de un club din Arabia Saudită. Oltenii ar putea da o adevărată lovitură financiară.

Gruparea saudită este dispusă să ofere 3 milioane de euro pentru Ivan, oltenii ar trebui să primească 2 milioane de euro, iar 1 milion de euro ar urma să ajungă la Kuban Krasnodar, fostul club al jucătorului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri