adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

Alexandru Ioniţă i-a pus ”gând rău” lui Gică Hagi: ”Îmi doresc să marchez!”

Rapid Publicat pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20489743/1/alex-1.jpg

Fotbalistul rapidist Alexandru Ioniţă a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este nerăbdător să joace după accidentarea suferită luna trecută şi că speră să înscrie în poarta echipei Farul, aşa cum a făcut-o în 2013.

“Ca la fiecare meci intrăm cu acelaşi obiectiv, să câştigăm cele trei puncte. Vom da totul şi sperăm la un rezultat pozitiv. Mie mereu mi-a plăcut să joc împotriva Viitorului Constanţa, Farului de acum. Ultima dată când am jucat cu Farul eram la Rapid în Liga 2 în 2013 cred, am marcat două goluri. Mi-aş dori dacă joc sâmbătă să marchez şi de data aceasta.
 
Sunt bine, am reluat antrenamentele. Sunt nerăbdător să joc pentru că anul acela de suspendare mi-a ajuns, a fost şi accidentarea. Sper să nu mai am probleme pentru că am nevoie să joc şi mi-e foarte dor. Moral sunt foarte bine, nu are ce să mă doboare după accidentare. Sunt nerăbdător să revin şi sper să nu mi se mai întâmple de acum încolo.”, a spus Ioniţă.

FC Rapid va întâlni echipa Farul Constanţa, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21:30, în etapa a XVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele