Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Alexandru Mateiu a semnat prelungirea cu U. Craiova. UPDATE: Oltenii, anunţ oficial

CS Universitatea Craiova Publicat pe 17 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20739312/1/am.jpg

Alexandru Mateiu (32 de ani) continuă la U. Craiova în cele din urmă! Deşi mijlocaşul era pus pe lista neagră, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf şi venirea lui Laszlo Balint situaţia lui s-a schimbat şi a semnat un nou contract cu oltenii. Înţelegerea precedentă expira în această lună.

UPDATE vineri (17 iunie), ora 12:33: Universitatea Craiova a şi anunţat, vineri, că Alexandru Mateiu şi-a prelungit contractul.

Alexandru Mateiu a semnat un nou contract cu Universitatea Craiova pentru încă două sezoane.

Mijlocaşul nostru central este unul dintre artizanii performanţelor Ştiinţei în ultimii 8 ani.

Mult succes în continuare, Alex!”, este mesajul postat pe Facebook de Universitatea Craiova.

Mateiu este legitimat la gruparea craioveană din iulie 2014.


Infomaţiile iniţiale 

Plecarea lui Mateiu fusese anunţată chiar de preşedintele Sorin Cârţu, dar asta înainte ca Reghecampf să părăsească echipa: ”Consider că echipa e bine să primească întăriri. În acelaşi timp, din lotul echipei s-au eliberat două posturi la acest moment. Este vorba despre Marius Constantin, care a terminat contractul, şi Mateiu. Ceilalţi jucători sunt sub contract şi nu am bani să-i dau afară”.

Iată că Mateiu nu mai pleacă din Bănie, ba din contră, a semnat prelungirea contractuală, potrivit ProSport. Din 2014 la U. Craiova, Mateiu a jucat în 26 de meciuri sezonul trecut de Casa Liga 1, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

  • Mateiu este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 500.000 de euro, valoare în scădere cu 250.000 de euro.

În schimb, Constantin s-a înţeles cu FC Argeş

Marius Constantin (37 de ani) este noul jucător al celor de la FC Argeş. Experimentatul fundaş vine sub comanda lui Andrei Prepeliţă să ducă echipa din nou în play-off.

Venit în 2020, de la Gaz Metan Mediaş, Constantin a jucat 65 de meciuri pentru cei de la Universitatea Craiova, pe care i-a părăsit pentru gruparea piteşteană.

El a mai trecut în carieră pe la: Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Jiangsu Sainty şi FC Viitorul Constanţa.

”Andrei Prepeliţă îşi "betonează" apărarea, iar eu îl susţin în totalitate!

În 48 de ore, veţi avea o nouă surpriză!

Mult succes, Marius Constantin!

Să ai un sezon reuşit, iar FC Argeş să îşi îndeplinească obiectivele!” 
a scris pe Facebook, primarul Municipiului Piteşti, Cristian Gentea.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri