Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Alexandru Maxim a luat decizia! Ce dorinţă are fotbalistul împrumutat la Beşiktaş: ”Agentul meu s-a ocupat!”

Stranieri Publicat pe 23 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21072751/1/maxim-gaziantep.jpg

Alexandru Maxim ar vrea să rămână la Beşiktaş: “Sunt foarte fericit că sunt aici”

Fotbalistul Alexandru Maxim, care joacă la Beşiktaş sub formă de împrumut de la Gaziantep FK, a declarat, joi, că ar vrea să rămână la gruparea din Istanbul.

“Pentru mine, să fiu la Beşiktaş este o mare oportunitate şi un motiv de mândrie. Agentul meu s-a ocupat de chestiunile legate de transfer.

După ce Gaziantep s-a retras din campionat din cauza cutremurului, s-a ivit oportunitatea ca eu să vin aici. Erau interesate de mine şi alte cluburi, dar prima mea opţiune a fost Beşiktaş.

Sunt foarte fericit că sunt aici. Aş vrea să rămân! Aş fi fericit să joc mai mult pe acest stadion, în faţa suporterilor. Dacă mi se va cere să rămân, eu aş face asta bucuros”, a spus Maxim, potrivit site-ului clubului Beşiktaş.

El a menţionat că respectă deciziile antrenorului şi că încearcă să muncească mult. Să îi arate tehnicianului că merită să fie folosit. “Încerc să mă antrenez bine. Nu contează cât joc, scopul meu este să ajut echipa”.

Alexandru Maxim a fost împrumutat de Gaziantep FK grupării Beşiktaş la 16 februarie, la câteva zile după cutremurele soldate cu zeci de mii de morţi în Turcia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele