Ultima oră
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar

Alexandru Mitriţă, anunţ final despre situaţia sa la echipa naţională. Mijlocaşul nu se retrage!

Stranieri Publicat pe 22 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20785358/2/rps1628.jpg

Alexandru Mitriţă a lămurit situaţia sa de la echipa naţională. S-a spus despre mijlocaşul român că vrea să se retragă, dar acum a venit, în sfârşit, chiar el cu precizări şi a negat informaţia, cum că nu mai vrea să primească telegramele de convocare. Mitriţă a declarat că va răspunde afirmativ la toate acţiunile, dacă va fi chemat de selecţionerul Edi Iordănescu.

Alexandru Mitriţă, acum la Al Raed, nu a făcut cel mai bun sezon al carierei sale în 2021/2022, iar din acest motiv nu s-a apelat la el prea des. Cu toate acestea, mijlocaşul speră să primească telegrame consecutive din această vară.

N-am zis niciodată că mă retrag de la echipa naţională. Profit de ocazie şi anunţ că voi veni la reprezentativa României oricând voi fi chemat”, a declarat Alexandru Mitriţă conform Antena Sport.

Mitriţă a jucat în 37 de confruntări sezonul trecut, pentru PAOK Salonic, a marcat de 3 ori şi a oferit 3 pase decisive.

Alexandru Mitriţă începe o nouă aventură în această vară

Marius Şumudică (51 de ani) s-a mişcat foarte repede după ce a semnat cu Al Raed şi a reuşit să-i aducă în Arabia Saudită pe Silviu Lung (33 de ani) şi Alexandru Mitriţă (27 de ani).

Şumudică şi-a fixat două ţinte importante în mercato şi a reuşit să le atingă foarte rapid. Silviu Lung, portarul dorit şi de CFR Cluj, şi-a dat acordul şi a semnat un contract valabil pe două sezoane, venind la Al Raed din postura de jucător liber de contract, după o aventură de cinci ani în Turcia, la Kayserispor.

Cotat la 400.000 de euro, Lung e apreciat de Şumudică din perioada Astra, dar şi din cea petrecută împreună în Superliga din Turcia.

De cealaltă parte, Alex Mitriţă a fost dorit de FCSB şi U. Craiova, dar salariul mare pe care-l încasa la New York City şi dorinţa sa de a nu reveni în România au făcut imposibile mutarea. Cum saudiţii nu au o problemă în a-i plăti remuneraţia mare din contractul cu echipa din MLS, Mitriţă a acceptat şi el oferta lui Şumudică, iar Al Raed l-a împrumutat pentru un sezon.

Cum Mitriţă mai are contract pe un an cu americanii, e foarte posibil ca mijlocaşul ofensiv să semneze cu Al Raed din postura de jucător liber.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele