Ultima oră
Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest Liderul galeriei Rapidului va fi eliberat din arest
Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi Un raton a pătruns pe teren la un meci din MLS şi a rămas acolo câteva minute. Animalul a fost fugărit de angajaţi "înarmaţi" cu un coş de gunoi
Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului Primeşte Robert Lewandoski Balonul de Aur 2020? Anunţul momentului
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma
Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris

Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21575645/1/musi.png

FC Botoşani a câştigat în deplasare, scor 2-1, în faţa formaţiei Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-out-ul Superligii. Prahovenii au ratat un penalty prin Hanca.

Alexandru Musi (19 ani) ar trebui să revină la vară la FCSB, acolo unde a fost cedat sub formă de împrumut de FCSB. Extrema a punctat că deocamdată nu şi-a setat planurile de viitor şi e setat să prindă minute.

”Până la sfârşitul sezonului (n.r. vrea să se concentreze pe Petrolul). Nu ştiu dacă mă întorc la FCSB, vedem la final. Eu vreau să joc, atâta tot!” a spus Musi.

FCSB se loveşte însă de o problemă. ProSport a scris recent că Musi ar vrea să rămână la prahoveni, deoarece se simte foarte bine.

Rugăminţile nu au fost însă ascultate de şefii liderului din Superliga.

”Sunt şi cluburi mari care fac greşeli. Pe Bayern Munchen s-ar putea să o coste campionatul faptul că l-a lăsat pe Stanisic împrumut la Bayer Leverkusen şi el a deschis scorul în meciul cu Leverkusen, pentru Leverkusen. Dar, mă rog, astea sunt alte probleme. Nu e logic să fereşti un jucător care a semnat cu o echipă? De ce să joace împotriva echipei respective?

Nici noi nu-l lăsăm pe Musi, nu mi se pare normal ca Musi să joace împotriva intereselor lui. Că Musi, din vară, va fi jucătorul nostru. Astea sunt nişte chestii pe care le faci pentru jucător, în primul rând. Rapid a avut alte idei, l-a lăsat pe (n.r. împrumutat la UTA) Micosvchi să joace”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport, cu privire la Musi.

Internaţionalul de tineret a reuşit să joace în trecut şi la FCSB, unde a marcat 2 goluri şi a bifat 18 apariţii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri