Ultima oră
Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles” Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles”
Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”

Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”
Ana Bogdan s-a calificat în turul doi la Roma! Succes contra unei jucătoare importante din WTA Ana Bogdan s-a calificat în turul doi la Roma! Succes contra unei jucătoare importante din WTA
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 2-0, în direct la Prima Sport 1! Dandea dublează avantajul gazdelor VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 2-0, în direct la Prima Sport 1! Dandea dublează avantajul gazdelor
Neymar, apel pentru ajutorarea compatrioţilor săi afectaţi de inundaţiile din sudul Braziliei. A trimis provizii cu avionul său privat Neymar, apel pentru ajutorarea compatrioţilor săi afectaţi de inundaţiile din sudul Braziliei. A trimis provizii cu avionul său privat
Rapid are concurenţă! Ce echipă a intrat în cursa pentru Mircea Lucescu Rapid are concurenţă! Ce echipă a intrat în cursa pentru Mircea Lucescu

Alexandru Oroian, ultima dată la UTA, a semnat cu FC Hermannstadt

CFR Cluj Publicat pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20004712/2/02-final-uta-viitorul-1dx39916.jpg

Mijlocaşul Alexandru Laurenţiu Oroian a semnat, marţi, cu AFC Hermannstadt o înţelegere contractuală valabilă pentru o perioadă de patru ani şi jumătate, a anunţat gruparea sibiană.

Alexandru Oroian are 20 de ani, este originar din Mediaş, are 1,75 m înălţime şi poate evolua atât pe postul de mijlocaş ofensiv, cât şi ca mijlocaş dreapta sau mijlocaş central.

Alex a început fotbalul la Şcoala de Fotbal Marius Baciu din Mediaş, după care şi-a continuat junioratul la AS FC Interstar Sibiu, partenerii FCH. De aici, el a intrat în vizorul celebrului club britanic Arsenal Londra, care l-a recrutat şi l-a trimis la academia lor de fotbal din Salonic, Grecia.

Pasul următor în carieră pentru tânărul mijlocaş l-a reprezentat transferul la echipa DAC 94 din prima ligă a Slovaciei, unde a prins lotul pentru Europa League în sezonul 2018-2019.

În sezonul următor, fotbalistul sibian a ajuns la UTA Arad, unde a devenit o piesă importantă în angrenajul grupării din vestul ţării, alături de care a promovat în Liga 1.

Oroian a bifat nouă prezenţe în acest sezon pentru UTA Arad, echipă de care s-a despărţit amiabil în ultima zi de transferuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele