Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Alexandru Pantea se întoarce la FCSB din vară. Mihai Stoica: ”Se va lupta pentru un loc de titular”

FCSB Publicat pe 15 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20689322/1/pantea.jpg

Alexandru Pantea (18 ani) va face parte din lotul FCSB-ului din vară şi nu doar atât. Fundaşul stânga împrumutat la FC Hermannstadt, în Liga 2, în acest sezon, va primi şansa să demonstreze că ar putea ajuta vicecampioana României, ba chiar ar putea să intre titular. Mihai Stoica a confirmat această posibilitate.

UPDATE sâmbătă (15 mai), ora 20:06: Mihai Stoica a reîntărit ideea conform căreia Pantea va juca la FCSB din vară. Oficialul vicecampioanei a declarat, după ce FC Hermannstadt a promovat în Casa Liga 1, că fundaşul va reveni la FCSB după împrumutul la formaţia din Sibiu.

Ce ştiu acum este că Hermannstadt a pierdut un jucător foarte bun, unul dintre titularii care s-au remarcat anul ăsta. Cred că a fost în TOP 3 în privinţa constanţei evoluţiilor, chiar dacă e născut în 2003. E vorba de Pantea, jucătorul nostru, care va face parte din lotul nostru la anul.

Cred că au nevoie de jucători, deşi, dacă ne gândim la Mioveni, vedem că au scăpat şi de baraj cu jucători care au jucat în Liga 2 în marea parte a carierelor. Important este să ai un antrenor foarte bun, cum l-a avut Mioveniul pe Pelici”, a declarat Stoica la Orange Sport.


Ştirea iniţială 

Oficialul FCSB-ului l-a urmărit pe Pantea în Liga 2 şi a fost impresionat de evoluţiile acestuia, mai ales în play-off-ul din divizia secundă. Rămâne acum de văzut în ce măsură ar putea face faţă apărătorul de 18 ani rigorilor de la FCSB şi mai ales ale patronului Gigi Becali.

Îl văd luptându-se din vară pentru un loc de titular la noi. Îl văd foarte bine pe copil. Nu l-am văzut o dată să joace un meci slab la Hermannstadt. Da, vorbesc cu el. E genul lui Roberto Carlos de picior drept. Nu ţine cont de adversar, nu are emoţii, e ‘înţepat’. E uzat.

Încă mai are probleme de poziţionare, probleme… Dar astea vin cu timpul, ai nevoie de repere. E puţin cam euforic, aşa, are impresia că ajunge primul la minge, dar se face jucător.

E născut în 2003, are deja câteva meciuri la noi şi are un campionat în Liga 2″, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

În acest sezon, Pantea a prins 27 de meciuri pentru FC Hermannstadt, dintre care 7 în play-off-ul Ligii 2. Cota sa de piaţă a crescut de când a fost împrumutat de FCSB la FC Hermannstadt, acum fiind cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele