Ultima oră
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”

Alexandru Pelici a explicat cum a reuşit să gestioneze meciul cu FCSB. ”A fost un rezultat muncit, îmi felicit jucătorii”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 19 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20609941/1/pel.jpg

FCSB s-a încurcat în deplasare la Mioveni. Elevii lui Toni Petrea au terminat la egalitate, scor 1-1. Partida s-a văzut în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.

Alexandru Pelici a explicat cum a gestionat partida. Cu el pe banca tehnică, formaţia piteşteană a ajuns la cinci partidei consecutive fără eşec pe teren propriu.

Tehnicianul a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru remiză, care în viziunea sa a fost foarte muncită.

"Ştiam că întâlnim una dintre echipele cu cele mai valoroase loturi. Am avut şi şansă, am început destul de prost jocul. Am primit un gol rapid şi părea că va fi un galop de sănătate pentru FCSB. Au mai avut câteva şanse, puteau să dezvolte altfel nişte atacuri şi scorul să se mărească. Încet, încet, ne-am revenit şi am reuşit să înscriem.

A fost un rezultat muncit, îmi felicit jucătorii. Echipa asta este cu suflet mare, aşa cum am mai spus-o. Ne batem pentru fiecare palmă de teren şi sperăm să rămânem în Liga 1. Din punctul de vedere al pasiunii, cred că merităm să rămânem în Liga 1.

Ştiam că, dacă le dăm spaţii între linii, vor fi foarte periculoşi. Am preferat să-i lăsăm să scoată mingea la margine. Asta s-a întâmplat şi în a doua repriză, au încercat să vină cu centrări, dar am reuşit să respingem centrările lor, având trei fundaşi centrali cu gabarit.

Au fost periculoşi doar când Edjouma a intrat din linia a doua. Puteam să dăm lovitura în ultimele minute, când a scăpat Raicea. Cred că e un rezultat meritat.

(n.r. despre lipsa lui Keşeru) Nu vreau să vorbesc despre Keşeru, sunt deciziile lui Toni (Petrea) şi ale celor de la FCSB. Keşeru e unul dintre jucătorii importanţi ai campionatului, ai FCSB-ului, este un marcator. Normal că pentru noi a contat faptul că n-a fost azi, putea să pună probleme. Dar ei ştiu mai bine decât mine cine merită să joace",
a spus Pelici, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele