Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Alexandru Pelici, foarte mulţumit după duelul cu Botoşani: „Putem juca de la egal la egal cu orice echipă”

CS Mioveni Publicat de Răzvan Cîrceag pe 23 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20440571/1/pelici-bun.jpg

CS Mioveni şi FC Botoşani au remizat, 1-1, la capătul unei întâlniri care nu promitea prea multe. Nu au existat ocazii mari până pe final, când s-a declanşat nebunia. Întâlnirea a fost în direct pe Look Sport şi PrimaPlay. 

La final, Alexandru Pelici – antrenorul Mioveniului – a comentat jocul elevilor săi şi s-a mulţumit de ceea ce a văzut pe teren. 

„Un rezultat care, chiar dacă nu ne ajută foarte mult, ne dă încredere că putem juca de la egal la egal cu orice echipă, chiar dacă este în play-off sau play-out. Am muncit mult azi, băieţii au alergat mult, îi felicit pentru acest punct.

Puteam marca înainte de penalty-ul lor, când Garutti a avut acea ocazie, cu capul, în bară, sau pe final, cu Cristea. Ce este mulţumitor e că am arătat că am putut juca de la egal la egal cu o echipă care, din punct de vedere individual, este foarte valoroasă şi foarte puternică. Asta ne dă încredere că ne putem îndeplini obiectivul. Fazele fixe pot fi un lucru pe care putem să ne bazăm dacă nu putem da gol din dinamică, din acţiune. Fazele fixe au fost periculoase azi, în comparaţie cu ce s-a întâmplat etapa trecută, la FCSB. 

Nu reproşez nimănui nimic, am învăţat să nu aruncăm totul arbitrajului, pentru că nu trebuie să avem alibiuri, trebuie să ne analizăm pe noi. Cu siguranţă poate mai mut această echipă şi avem încredere că putem rămâne în Liga 1”, a declarat Pelici. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele