Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

Alexi Pitu, pe radarul unui club important din Europa "L-ar putea găsi pe Coutinho 2.0!"

Farul Constanta Publicat pe 12 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20979492/1/alexi-pitu.jpg


Alexi Pitu (20 de ani), unul dintre cei mai buni jucători din SuperLigă în acest sezon, a intrat pe radarul celor de la Glasgow Rangers.
 
Presa din Scoţia notează că echipa lui Ianis Hagi a plecat în căutarea unui jucător de profil ofensiv, iar lucrurile bune arătate de Alexi Pitu în ultima perioadă i-au adus intrarea pe lista de fotbalişti pe care Rangers îi urmăreşte. ”Rangers l-ar putea găsi pe Coutinho 2.0 în Alexi Pitu”, notează cei de la Football Transfers, care dezvăluie că Pitu e monitorizat atent, iar Rangers ar putea face o ofertă în cel mai scurt timp.
 
Unul dintre cei mai tehnici fotbalişti din SuperLigă, Pitu are un sezon excelent, cu cinci goluri şi cinci assist-uri oferite, iar prestaţiile foarte bune au atras atenţia asupra potenţialului omului de bandă stângă din atacul lui Hagi. Dacă în vară negocierile cu Rapid şi CFR pentru transferul lui Pitu nu s-au realizat, preţul atacantului e şi mai mare acum când Farul e lider în SuperLigă şi are şanse reale la obţinerea titlului.
 
"Ar fi minunat să-l dorească echipe din Liga 1, echipe de afară pe Pitu. A avut o jumătate de sezon foarte bună, a trebuit să continue, pentru că ceea ce-i lipsea lui Pitu era golul şi golul îi dă încredere. Era un extraordinar pasator, era cel mai bun pasator din Liga 1. Acum a început să marcheze. 
 
Să vină cu oferte, să le pună pe masă, până acum zvonuri... N -am refuzat niciodată oferte atât timp cât jucătorii vor să meargă la mai bine. Acum vindem mai scump, că vindem de pe primul loc. Jucătorii ăştia ne-au dus pe primul loc. Dacă vine oferta de milioane şi el va accepta să plece, îl vom lăsa să plece", spunea Gică Popescu, în noiembrie 2022.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele