Ultima oră
Fotbalistul de 750.000 de euro, la FCSB? UPDATE: Reacţia fotbalistului Robert Ivanov, după ce a semnat rezilierea Fotbalistul de 750.000 de euro, la FCSB? UPDATE: Reacţia fotbalistului Robert Ivanov, după ce a semnat rezilierea
VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!” VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!”
BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii” BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii”
Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!” Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!”
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!

Alexis Sanchez ar putea ajunge la Olympique Marseille

Olympique Marseille Publicat pe 4 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38301/20803991/1/alexis-sanchez-inter-1596115206-44541.jpg

Atacantul chilian Alexis Sanchez, care şi-a reziliat recent contractul cu Inter Milano, ar putea ajunge la Olympique Marseille, anunţă presa italiană.

În vârstă de 33 de ani, Sanchez ar urma să semneze un contract până în 2024.

Sanchez a transmis că încă nu a luat o decizie, subliniind că singura sa dorinţă este să joace.

Presa italiană notează că agenţii lui Sanchez sunt în legătură directă cu oficialii de la Olympique Marseille şi se va ajunge la un acord în următoarele zile.

Sanchez a jucat la Inter din 2019, când a venit de la Manchester United.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri