Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Alin Alexuc a primit diploma de cetăţean de onoare al municipiului Botoşani

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20879273/1/alexuc.png

Luptătorul Alin Alexuc-Ciurariu a primit, miercuri, diploma de cetăţean de onoare al municipiului Botoşani, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Sala Mihai Eminescu din primărie.

Titlul i-a fost conferit lui Alexuc în 29 mai 2020, dar din cauza pandemiei şi a programului competiţional, ceremonia nu a putut avea loc până acum.

Sportivul legitimat la CS Dinamo are în palmares aurul european la categoria 130 kg, obţinut în 2020, bronzul continental în 2018 şi 2019, dar şi medalia de bronz câştigată în acest an la Campionatele Mondiale de la Belgrad.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele