Ultima oră
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!

Alin Bondar, antrenorul de la Corona Braşov, demis. Aurelia Brădeanu, în echipa care asigură interimatul

Handbal Publicat pe 27 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21401050/1/bondar.jpg

Echipa de handbal feminin Corona Braşov a anunţat, luni, schimbarea din funcţie a antrenorului Alin Bondar. El va fi înlocuit, interimar, cu o echipă de antrenori în care se află şi fosta internaţională Aurelia Brădeanu.

”Conducerea clubului Corona Braşov anunţă că a luat decizia de a îl schimba pe antrenorul principal al echipei de handbal senioare, Alin Bondar, care va rămâne la dispoziţia clubului în perioada următoare.

Îi mulţumim lui Alin pentru munca depusă în ultimii 2 ani şi jumătate şi îi urăm succes în continuare! Interimatul va fi asigurat de o echipă formată din: Aurelia Brădeanu, Mihaela Seifer Ciobotaru şi Iulian Stamate. Le urăm succes tuturor! Hai, Corona!”, este comunicatul transmis de Corona Braşov.

După 11 etape derulate în Liga Naţională, Corona Braşov ocupă locul 10, cu un bilanţ de trei victorii, un egal şi şapte înfrângeri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele