Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Allegri a reacţionat după testul pozitiv al lui Pogba: ”Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar!”

Juventus Publicat pe 8 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21340069/1/profimedia-0804733259-1.jpg

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a vorbit despre jucătorul său, francezul Paul Pogba, testat pozitiv la testosteron.

”Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar!”

”Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar”, a declarat sâmbătă antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, la o zi după ce a fost confirmat testul antidoping pozitiv al lui Paul Pogba. ”La nivel uman, sunt foarte nefericit de acest lucru, pentru că sunt apropiat de băiat”, a spus Allegri după victoria echipei sale cu 2-0 în derbiul cu FC Torino.

”Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar, care era diferit de toţi ceilalţi”, a continuat antrenorul italian, în timp ce autorităţile antidoping italiene vor începe acum să investigheze cazul Pogba. "Ne întristează pe toţi, sperăm tot ce este mai bun pentru el, pentru că la nivel psihologic nu poate fi uşor pentru el".

Campionul mondial din 2018, care a fost depistat pozitiv la testosteron cu ocazia meciului din prima etapă din Serie A, la care nu a participat, riscă o suspendare de patru ani, care poate fi redusă la doi ani dacă se demonstrează neintenţia.

De la anunţarea testului său antidoping pozitiv, la 11 septembrie, Pogba, în vârstă de 30 de ani, nu a mai avut acces la centrul de antrenament al clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele