Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Alphonso Davies a făcut miocardită după COVID-19. Ce se întâmplă cu fundaşul stânga al lui Bayern Munchen

Bayern Munchen Publicat pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20552752/1/alphonso-davies.png

Jucătorul canadian al echipei Bayern Munchen, Alphonso Davies, va lipsi mai mult timp de pe teren după ce a făcut miocardită, o inflamaţie a inimii, informează marca.com.

Antrenorul Julian Nagelsmann a confirmat, vineri, că internaţionalul canadian de 21 de ani a încetat antrenamentele din cauza unei "inflamaţii uşoare".

The Athletic a scris că Davies a fost supus unor controale medicale de rutină după ce s-a vindecat de COVID-19, la începutul lunii ianuarie, şi astfel a fost detectată noua problemă.

Miocardita poate fi fatală dacă nu este îngrijită şi monitorizată, în special în rândul sportivilor. Ca atare, Davies nu se va putea antrena câteva săptămâni.

"Deocamdată, a încetat să se antreneze, aşa că nu va fi disponibil pentru noi în următoarele săptămâni. În timpul controalelor efectuate de jucătorii care au avut COVID-19, am detectat semne de miocardită uşoară la el. Trebuie să se vindece şi asta, dar, fără îndoială, va dura ceva timp.", a detaliat Nagelsmann în conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu FC Koln, programat, sâmbătă, în deplasare.

Fundaşul stânga a jucat 23 de meciuri în toate competiţiile, în acest sezon, pentru Bayern.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele