Ultima oră
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar

Alt jucător OUT de la FCSB! ”Nu-mi place de tine”. Gigi Becali a anunţat a 7-a plecare. ”Mă mai înşel”

FCSB Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21216461/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-2-03-2023-1.jpg

Gigi Becali a dezvăluit că Billel Omrani nu va mai continua la FCSB din sezonul viitor. Algerianului îi expiră contractul cu ”roş-albştrii” pe 30 iunie, dar nu i se va prelungi.

Patronul formaţiei bucureştene a fost mulţumit de ce a arătat Omrani în acest sezon, dar cu toate acestea atacantul nu va continua la FCSB din stagiunea viitoare. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a mai greşit anumite transferuri şi ar trebui să se consulte mai mult cu Mihai Stoica, managerul general al clubului.

”Aţi văzut, am dat vreo 7 afară. Vii la FCSB şi ai contract un an, nu pe 3, 4. Un an, plus încă 3 ani, 4 ani. Nu-mi place de tine, pleci. Omrani stat un an după a plecat acasă. Eu aşa fac, dacă îmi place unul, îl iau şi gata.

Dacă nu e bun, asta e, pleacă. S-a mai întâmplat, aşa a fost şi cu Mamut, l-am luat de la Craiova, nu a mers, a plecat. Omrani mi-a plăcut, dar îl dau. Mă mai înşel. Îl mai întreb pe MM, el se uită la meciuri”, a declarat Gigi Becali.

Billel Omrani este al 7-lea jucător de care se despart ”roş-albaştrii” la finalul acestui sezon, în care au ratat titlul. Joonas Tamm, Iulian Cristea, Boban Nikolov, Deian Sorescu şi Sorin Şerban sunt celelalte nume care vor părăsi clubul.

  • Atacantul algerian de 30 de ani a reuşit 2 goluri şi 2 assist-uri în 22 de meciuri, în tricoul lui FCSB
  • Omrani este cotat la 1 milion de euro, conform transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele