adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Altă veste proastă pentru Djokovic. Ministrul australian de Interne confirmă: "Nu va avea voie trei ani în Australia!"

Tenis Publicat pe 17 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20555896/1/djokovic-1.jpg


Continuă veştile proaste pentru Novak Djokovic. Expulzat din Australia şi obligat să plătească şi cheltuieli de judecată în valoare de 500.000 de euro, liderul mondial a primit şi vestea pe care nu o aştepta: are şanse mici să mai poată intra în Australia în următorii trei ani!
 
În timp ce sârbul se afla în avionul care-l ducea spre Europa, după o escală în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, autorităţile din Australia au confirmat că nici următorii trei ani nu vor fi prea confortabili pentru Nole, după decizia de anulare a vizei şi expulzare de pe teritoriul australian:
 
"Viza sa a fost anulată de Ministrul Imigraţilor, Hawke. Acea decizie a fost păstrată şi de Curtea Federală, aşa că în consecinţă, acesta nu mai are voie 3 ani să intre în Australia. Totuşi, ar putea să fie o discuţie despre o nouă viză mai devreme, dar totul este ipotetic acum", a spus Karen Andrews, Ministrul Afacerilor Interne australian.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele