Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Alte bătăi de cap pentru Dinamo. Bonetti a câştigat procesul cu clubul din Ştefan cel Mare!

Dinamo Publicat pe 25 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20651066/1/rps-8125.jpg


Altă problemă pentru Dinamo. Tribunalul Bucureşti i-a dat dreptate lui Dario Bonetti (60 de ani) în procesul în care antrenorul italian a cerut repunerea în funcţia de antrenor şi plata salariilor aferente contractului denunţat unilateral de Răzvan Zăvăleanu.
 
Plecat de la Dinamo după o perioadă în care a adunat doar şase puncte, Bonetti s-a adresat instanţei şi a contestat decizia administratorului lui Dinamo, iar vineri a avut câştig de cauză, Tribunalul Bucureşti admiţând solicitarea italianului. Bonetti are de încasat, acum, aproximativ 80.000 de euro, iar vestea şi mai proastă pentru Dinamo şi Duşan Uhrin Jr. e că Tribunalul a aprobat şi repunerea în funcţie. Practic, dacă Bonetti merge pe litera legii, câinii s-ar putea trezi în ipostaza de a avea doi antrenori la şedinţele de pregătire.
 
"Până nu apare motivarea, este dificil să tragem vreo concluzie pe baza unei informaţii sumare şi să facem declaraţii”, s-a rezumat să spună Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, pentru GSP.ro.
 
5.000 de euro pe lună era salariul lui Bonetti la Dinamo, sumă la care se adaugă 1.000 de euro pe care-i primea lunar de la Nicolae Badea prin intermediul unui alt contract.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele