Ultima oră
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

”Am auzit ceva”. Albion Rrahmani, dorit la un nume mare din Europa. Daniel Niculae a reacţionat

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 24 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21534452/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024.jpg

Albion Rrahmani este omul momentului la Rapid şi în Superligă. Atacantul marchează la foc automat şi are cifre remarcabile în campionatul nostru. În acest context, jucătorul a dat de înţeles în trecut că vrea să facă următorul pas în carieră. 

În această toamnă, Albion Rrahmani a fost pentru prima dată titular în naţionala din Kosovo.

Rrahmani a ajuns pe radarul Benficăi. Cel mai titrat club portughez caută soluţii în compartimentul ofensiv.

Daniel Niculae a vorbit despre posibilul transfer, însă până acum se pare că lusitanii nu au demarat negocieri.

”Am auzit ceva despre interesul lui Benfica, dar nu am avut niciun contact cu clubul. Au fost abordări de la alte echipe. Ştiu că au întrebat de el, dar nu ştiu dacă interesul lor este serios. (n.r. dacă sunt de acord să-l cedeze pentru 8 milioane de euro)Totul depinde de situaţie”, a explicat Niculae pentru Ojogo.

Jurnalistul Marco Goncalves a explicat cum se prezintă în acest moment atacul celor de la Benfica.

”Benfica are, în momentul de faţă, trei atacanţi, dar Roger Schimdt a subliniat, de mai multe ori, inconstanţa atacanţilor săi. Arthur Cabral a venit pentru 20 de milioane de euro (n.r. - în august 2023) şi a marcat 10 goluri, dar suporterii aveau alte aşteptări de la el.

Lumea încă se gândeşte la Goncalo Ramos (n.r. - fotbalist împrumutat de PSG cu opţiunea de transfer definitiv în vara lui 2024 pentru 65 de milioane de euro). În ianuarie, Benfica l-a adus pe Marcos Leonardo, care încă se adaptează. Sigur, a dat câteva goluri. Al treilea atacant este Tengstedt, care a ajuns înaintea amândurora, dar nu şi-a câştigat, momentan, statutul de titular”
, a explicat jurnalistul Marco Goncalves, de la O Jogo, pentru iAMsport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele