Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Am avut o discuţie cu cei de acolo". Reghecampf, dezvăluiri despre un dialog important

Chindia Târgoviște Publicat pe 6 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20911244/1/reghe.jpg


Laurenţiu Reghecampf a admis că s-a implicat activ în numirea lui Toni Petrea, fostul său antrenor secund, pe banca tehnică a celor de la Chindia Târgovişte.
 
Chiar dacă zvonurile împrăştiate de Gigi Becali în spaţiul public susţineau că relaţia dintre Reghecampf şi Petrea nu mai este la fel de bună precum cea din timpul colaborării, Reghe nu a stat pe gânduri când oamenii din conducerea celor de la Chindia Târgovişte i-au cerut referinţe directe despre Petrea. Fostul fundaş dreapta l-a recomandat pe cel care i-a stat alături la FCSB, e mulţumit de modul în care a schimbat-o Petrea pe Chindia, dar crede că drumul până la salvarea de la retrogradare e unul încă lung:
 
"Am avut o discuţie cu oamenii de acolo, cu care mă ştiu bine. Mi-au cerut un sfat şi am garantat că Toni îi va ajuta în realizarea obiectivelor. Mă bucur pentru acest început bun pe care-l are. Dar nu e suficient. Va trebui să o ţină mai departe pe aceeaşi linie. Campionatul e lung. N-a rezolvat încă nimic, dar am încredere că echipa va evita retrogradarea", a spus Reghecampf, pentru Playsport.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri