Ultima oră
Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta” Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta”
Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva” Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva”
Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8 Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8
LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii au lovit bara şi le-au dat emoţii ”roş-albaştrilor” LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Covăsnenii au lovit bara şi le-au dat emoţii ”roş-albaştrilor”
VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor
VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1 VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1

"Am avut o discuţie cu cei de acolo". Reghecampf, dezvăluiri despre un dialog important

Chindia Târgoviște Publicat pe 6 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20911244/1/reghe.jpg


Laurenţiu Reghecampf a admis că s-a implicat activ în numirea lui Toni Petrea, fostul său antrenor secund, pe banca tehnică a celor de la Chindia Târgovişte.
 
Chiar dacă zvonurile împrăştiate de Gigi Becali în spaţiul public susţineau că relaţia dintre Reghecampf şi Petrea nu mai este la fel de bună precum cea din timpul colaborării, Reghe nu a stat pe gânduri când oamenii din conducerea celor de la Chindia Târgovişte i-au cerut referinţe directe despre Petrea. Fostul fundaş dreapta l-a recomandat pe cel care i-a stat alături la FCSB, e mulţumit de modul în care a schimbat-o Petrea pe Chindia, dar crede că drumul până la salvarea de la retrogradare e unul încă lung:
 
"Am avut o discuţie cu oamenii de acolo, cu care mă ştiu bine. Mi-au cerut un sfat şi am garantat că Toni îi va ajuta în realizarea obiectivelor. Mă bucur pentru acest început bun pe care-l are. Dar nu e suficient. Va trebui să o ţină mai departe pe aceeaşi linie. Campionatul e lung. N-a rezolvat încă nimic, dar am încredere că echipa va evita retrogradarea", a spus Reghecampf, pentru Playsport.ro.
mail-share icon Email
viewscnt