Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

”Am avut palpitaţii pe final, iau pastile”. Formaţia de top din Superligă are probleme grave

Petrolul Ploiești Publicat pe 6 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20911367/1/petrolul-ploiesti-fcsb-superliga-superbet-9-10-2022-1.jpg

Costel Lazăr, preşedintele Petrolului, una dintre revelaţiile Superligii din actualul sezon, a vorbit deschis despre problemele dificile cu care se confruntă ”lupii galbeni” din punct de vedere financiar.

Oficialul ”nou-promovatei” s-a arătat dezamăgit de atitudinea autorităţilor locale, mărturisind că a ajuns să se împrumute personal pentru a ajuta echipa să supravieţuiască din punct de vedere financiar.

”Momentan ne ajută doar sponsorii. Sunt foarte dezamăgit... Petrolul este echipa Ploieştiului, a prahovenilor, a petroliştilor, dar nimeni nu face nimic în afară de sponsori! Vreau să le mulţumesc pentru că au făcut eforturi, vreau să le mulţumesc acelor persoane care au venit tot timpul să întrebe şi să susţină clubul aşa cum au putut.

Vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru caracterul de care dau dovadă. Traversăm momente foarte dificile din punct de vedere financiar. Să tot ajungi să cerşeşti bani în dreapta şi în stânga, să iei împrumuturi... nu se poate, domnilor!

Mă dezamăgeşte atitudinea autorităţilor locale, care sunt indiferente. Este mare păcat că ne batem joc de această echipă, este o bătaie de joc din punctul meu de vedere!

Sunt extraordinar de dezamăgit, nu se poate aşa ceva! Nu se poate ca echipa Ploieştiului să sufere! Nu le este ruşine acestor oameni, care stau în funcţii? E strigător la cer, credeţi-mă!

Am avut palpitaţii pe final, da. Iau pastile, medicamente, să ţinem Petrolul în Liga 1. Fac împrumuturi în nume personal...”, a declarat Costel Lazăr, preşedintele Petrolului.

  • Cu 26 de puncte în 17 meciuri, dintre care ultimele 3 au fost victorii, Petrolul ocupă locul 6 în Superligă, ultimul care duce în play-off.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri