Ultima oră
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"

”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21564226/1/profimedia-0865429239.jpg

PSG a învins-o pe Barcelona, scor 4-1, calificându-se în semifinalele Champions League.

Istvan Kovacs a luat mai multe decizii importante împotriva catalanilor şi a fost criticat de Xavi şi de presa spaniolă.

După meci, expertul pe arbitraj al celor de la Marca a fost dur cu Kovacs. Pavel Fernandez a scris că arbitrul din Superligă nu ar fi fost delegat în Spania nici în liga a patra. 

”Se numeşte Istvan Kovacs şi a arbitrat la Barcelona – PSG în Champions League. În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra. Ce slab!”, a scris Pavel Fernandez, pe platforma X, după Barcelona - PSG.

Acum, se pare că Fernandez şi-a domolit discursul. Acesta a recunoscut că Istvan Kovacs nu este arbitru de liga a patra, dar îl consideră pe central drept unul dintre cei mai slabi din Elite.

”Am cam exagerat. Nu e arbitru de a patra ligă spaniolă, evident, dar am folosit sintagma asta pentru că sunt mulţi oameni în Spania care blamează arbitrajul din ţara mea. Eu cred că arbitrajul nostru e cel mai bun din Europa, dacă ne luăm după statistici.

Istvan Kovacs este la coada între arbitrii grupei Elite a UEFA. Asta da, aşa cred. După părerea mea, el şi cu slovacul Vincic sunt cei mai slabi arbitri din acea grupă valorică.

Ce-i lipseşte lui Kovacs este un pic de personalitate. Cred că orice arbitru din Europa ştie să fluiere, ce să fluiere, ştie să dea cartonaşe când trebuie. Dar să poţi gestiona o partidă, să fii convingător când iei decizii... Aici Kovacs nu stă bine.

Nu cred că nu este un arbitru rău, ci doar că nu ştie să gestioneze partide atât de importante. Eu cred că trebuie să-şi îmbunătăţească limbajul non-verbal. Nu convinge jucătorii că ia deciziile bune în momentele cheie”, a spus Pavel Fernandez, pentru iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri