Ultima oră
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”
Transfer fabulos în Superligă! Fotbalistul cu un CV de top, crescut de Inter şi AC Milan, a semnat cu ”U” Cluj Transfer fabulos în Superligă! Fotbalistul cu un CV de top, crescut de Inter şi AC Milan, a semnat cu ”U” Cluj

"Am căzut în groapă, trezirea!" VIDEO | Mesajul lui Hagi după retrogradarea României din Nations League

Echipa nationala Publicat pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20873479/2/hagi.jpg

România va juca în Liga C din UEFA Nations League după ce a încheiat pe ultimul loc grupa cu Bosnia, Muntenegru şi Finlanda, iar Gheorghe Hagi trage un nou semnal de alarmă, considerând că retrogradarea tricolorilor reprezintă un moment ruşinos.

"Eu nu mă aşteptam, eu am zis! Nu am zis că o să cădem în groapă!? Dacă am căzut în liga a 3-a, scuzaţi-mă... E... E un moment în care trebuie să ne trezim.

S-au pierdut aceşti ani, s-a lucrat de pomană. Acum trebuie să construim, nu avem... Pentru că nu există performanţe, rezultate care să-ţi dea încredere. Trebuie căutate rezultatele, dar cu o construcţie foarte bună a unei echipe competitive care să facă faţa", spune Hagi.

Hagi rămâne însă optimist în privinţa viitorului şi spune că speră în continuare în construcţia unei echipe capabilă să se bată din nou cu cei mai buni din Europa şi din lume.

"Putem ajunge să avem o naţională care să se bată cu cele mai bune din Europa. Eu am încredere în echipa naţională. Dacă eu nu cred, noi, voi, toţi, suporterii nu credem în asta, trebuie să ne lăsăm", a mai declarat Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri