Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

"Am căzut în groapă, trezirea!" VIDEO | Mesajul lui Hagi după retrogradarea României din Nations League

Echipa nationala Publicat pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20873479/2/hagi.jpg

România va juca în Liga C din UEFA Nations League după ce a încheiat pe ultimul loc grupa cu Bosnia, Muntenegru şi Finlanda, iar Gheorghe Hagi trage un nou semnal de alarmă, considerând că retrogradarea tricolorilor reprezintă un moment ruşinos.

"Eu nu mă aşteptam, eu am zis! Nu am zis că o să cădem în groapă!? Dacă am căzut în liga a 3-a, scuzaţi-mă... E... E un moment în care trebuie să ne trezim.

S-au pierdut aceşti ani, s-a lucrat de pomană. Acum trebuie să construim, nu avem... Pentru că nu există performanţe, rezultate care să-ţi dea încredere. Trebuie căutate rezultatele, dar cu o construcţie foarte bună a unei echipe competitive care să facă faţa", spune Hagi.

Hagi rămâne însă optimist în privinţa viitorului şi spune că speră în continuare în construcţia unei echipe capabilă să se bată din nou cu cei mai buni din Europa şi din lume.

"Putem ajunge să avem o naţională care să se bată cu cele mai bune din Europa. Eu am încredere în echipa naţională. Dacă eu nu cred, noi, voi, toţi, suporterii nu credem în asta, trebuie să ne lăsăm", a mai declarat Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri