adplus-dvertising
Ultima oră
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona
VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!" VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!"

"Am căzut în groapă, trezirea!" VIDEO | Mesajul lui Hagi după retrogradarea României din Nations League

Echipa nationala Publicat pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20873479/2/hagi.jpg

România va juca în Liga C din UEFA Nations League după ce a încheiat pe ultimul loc grupa cu Bosnia, Muntenegru şi Finlanda, iar Gheorghe Hagi trage un nou semnal de alarmă, considerând că retrogradarea tricolorilor reprezintă un moment ruşinos.

"Eu nu mă aşteptam, eu am zis! Nu am zis că o să cădem în groapă!? Dacă am căzut în liga a 3-a, scuzaţi-mă... E... E un moment în care trebuie să ne trezim.

S-au pierdut aceşti ani, s-a lucrat de pomană. Acum trebuie să construim, nu avem... Pentru că nu există performanţe, rezultate care să-ţi dea încredere. Trebuie căutate rezultatele, dar cu o construcţie foarte bună a unei echipe competitive care să facă faţa", spune Hagi.

Hagi rămâne însă optimist în privinţa viitorului şi spune că speră în continuare în construcţia unei echipe capabilă să se bată din nou cu cei mai buni din Europa şi din lume.

"Putem ajunge să avem o naţională care să se bată cu cele mai bune din Europa. Eu am încredere în echipa naţională. Dacă eu nu cred, noi, voi, toţi, suporterii nu credem în asta, trebuie să ne lăsăm", a mai declarat Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt