Ultima oră
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie

„Am decis să-mi închei contractul”. Veste proastă pentru CFR Cluj. Încă un jucător şi-a anunţat plecarea

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20708121/1/cfr-campioana-1.jpg

CFR Cluj trebuie să ducă o campanie activă de transferuri în această vară. La o zi după ce a devenit campion, islandezul Runar Mar Sigurjonsson (31 de ani) şi-a anunţat plecarea, prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare.

Mijlocaşul mai avea contract până în vara lui 2023 şi avea un salariu foarte mare pentru nivelul primei ligi din România. El încasa anual 420.000 de euro.

  • 24 de partide şi 5 goluri a bifait Sigurjonsson în acest sezon, fiind om de bază înainte de venirea lui Dan Petrescu la echipă.

„Am decis să-mi închei contractul cu CFR Cluj, aşa că vreau să le mulţumesc tuturor fanilor şi coechipierilor pentru ultimele 18 luni petrecute împreună. 3 trofee şi multe amintiri frumoase”, a scris islandezul pe pagina sa de Instagram.

Pleacă şi Omrani

Atacantul Bilel Omrani a anunţat, duminică seară, că va pleca de la CFR Cluj. El a spus că meciul cu Universitatea Craiova a fost ultimul pentru el la campioana României.

"Suntem campioni, asta e important. Tot sezonul a fost foarte greu, mai ales dpă play-off. Pentru mine a fost ultimul meci la CFR, nu ştiu ce va fi, nu rămân în România, doar la CFR aş sta", a spus el.

În vârstă de 29 de ani, Omrani este născut în Franţa, din părinţi algerieni. El a debutat în fotbalul profesionist la Olympique Marseille şi a mai jucat la Arles-Avignon, unde a fost împrumutat un sezon. La Cluj, el este din 2016. Ca junior, Omrani a fost convocat la naţionalele Franţei under 19, 18 şi 17.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele