Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

"Am fugit de acasă, am dormit o noapte în lift". Motivul pentru care Mihai Stoica a recurs la un gest extrem

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21569091/1/fc-bihor-oradea-fcsb-cupa-romaniei-betano-27-09-2023.jpg

Mihai Stoica a povestit un episod fabulos din copilărie.

Întrebat despre cum împăca şcoala cu sportul, Mihai Stoica a spus că a început să chiulească, în ultimul an de liceu, iar părinţii i-au interzis să mai meargă la fotbal.

Oficialul de la FCSB a dezvăluit că atunci a luat o decizie radicală şi a fugit de acasă! Până la urmă, Ion Morohai, cel care îl antrena pe Meme, l-a găsit şi l-a adus acasă.

"Lipseam de la şcoală în ultimul an de liceu şi mi-au interzis să mai merg. Chiuleam, nu eram serios. Mi-au spus: «Dacă nu eşti serios, nu mai mergi» şi am fugit de acasă.

Am fugit de acasă, am dormit o noapte în lift. În ultimul an de liceu, la 17 ani. Am fugit de acasă şi stăteam şi mă uitam cum colegii mei se duc la şcoală şi eu nu puteam să merg la şcoală şi să nu mă duc acasă. Eram rău de tot.

Antrenorul meu, Ion Morohai, fostul jucător pe care îl aveam antrenor la juniori, la Republicani, m-a adus acasă. S-a interesat pe unde umblu, a dat de mine.

Mă ascundeam şi îi vedeam şi pe ai mei care în loc să meargă la serviciu, mergeau şi mă căutau. Aveam probleme mari.

M-am dus, mi-am pus cenuşă în cap, dar m-au lăsat în continuare la echipă", a povesit Mihai Stoica, la Eurocast 2024.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele