Ultima oră
Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo Un fotbalist a ales liga secundă în detrimentul lui Dinamo
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Albaniei
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”

”Am retrăit momentele aşa cum le trăiam atunci când mă aflam eu pe bancă”. Mircea Lucescu, emoţionat de performanţa fiului său

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21598559/1/lucescu-1.jpg

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins duminică seara, în deplasare, pe Aris Salonic, scor 2-1, şi a câştigat titlul în Grecia.

Mircea Lucescu a trăit pe viu sărbătoarea titlului. Fanii lui PAOK au creat o atmosferă fabuloasă. Reputatul tehnician a fost impresionat de ce a reuşit să realizeze fiul său şi a punctat că şi-a reamintit de trăirile din perioada când se afla el pe banca tehnică.

"Magie nu pot să pun, pentru că asta ar însemna că aştepţi de la cineva să-ţi aducă titlu, însă asta a fost un titlu muncit. Nu întâmplător a devenit cea mai bună echipă într-un campionat extrem de greu.

Am retrăit momentele aşa cum le trăiam atunci când mă aflam eu pe bancă. Emozii, senzaţii, sentimente. Treceam de la una la alta. De la bucurie la greu, la preocupare, că au fost şi unele momente mai grele. O victorie imensă.

I-am şi mulţumit după meci: 'Mulţumesc, Răzvan pentru că m-ai făcut să retrăiesc acele momente extraordinare pe care le-am trăit în carieră'. Din momentul ăsta nu mă văd să mă mai despart de fotbal”,
a spus Lucescu, după ce a revenit în ţară.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri