Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

”Am revenit acasă”. Gabi Iancu a semnat şi a oferit prima reacţie

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 13 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21628858/1/iancu.jpg

Gabi Iancu (30 de ani) s-a despărţit de Hermannstadt, dar şi-a găsit imediat echipă. Experimentatul fotbalist revine la Farul Constanţa.

Iancu bifează a cincea aventură sub comanda lui Gică Hagi. Precedentele au fost în intervalul: 2009 - ianuarie 2013, 01 iulie 2016 - 30 iunie 2017, 01 iulie 2019 - 12 ianuarie 2021 şi 03 februarie 2022 - 31 mai 2022.

Alturi de formaţia de la malul mării, Gabi Iancu a reuşit să cucerească titlul în 2017 şi Supercupa României în 2019. Sezonul 2019-2020 a fost cel mai bun din cariera sa, reuşind să iasă golgheter cu 18 goluri marcate.

 

”Am revenit acasă. Mi-am dorit foarte mult. Mi-a fost dor să ajungă acasă pentru că pentru mine aici este locul pe care îl numesc acasă. Sper să avem succes aici. Eu mi-am dorit foarte mult să revin şi să joc pentru Farul.

Nu are rost să vorbesc despre fostul meu club şi ce a fost. Nu vreau să vorbesc despre fosta echipă, doar despre Farul. Clubul a crescut şi mi-e ciudat să ajung în vestiar şi să văd că sunt printre cei mai experimentaţi, nu cel mai tânăr”, a spus Iancu, la prezentare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele