Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”Am schimbat foarte multe lucruri”. Burcă o apropie pe Dinamo la două puncte de play-off-ul ligii secunde

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20895960/1/ov-burca.jpg

Dinamo a obţinut sâmbătă, în direct la Prima Sport 1, a cincea victorie a sezonului în Liga 2, 2-1 pe terenul lui Metaloglobus. Golurile marcate de Larrucea (25) şi Ahmed Bani (64) au apropiat echipa lui Ovidiu Burcă la doar două puncte de zona play-off-ului.

Tehnicianul ”câinilor” a declarat că a schimbat multe în ultimele zile şi a planificat cu atenţie partida de sâmbătă.

”Am schimbat foarte multe lucruri. Etapa trecută, cu Poli Iaşi, Metaloglobus a pierdut în ultimele minute de joc, ştiam că ne va aştepta un meci greu, dar cred că în majoritatea timpului ne-am concentrat, am controlat. Aşa cum vrem să fie mereu, chiar dacă gazonul nu a arătat cel mai bine.

Ultimele minute au fost trăite dificil, pentru că am avut probleme, cu cap spart, trei arcade sparte, dar nu trebuie să ne plângem, mă bucur că am rezistat până la final, chiar dacă atunci când am primit golul aveam doi oameni mai puţin. Asta înseamnă Dinamo!

Toţi, când joacă împotriva lui Dinamo, vor să bată, să ne ia inimile din piept şi să le pună pe masa de duminică, să le povestească nepoţilor. Asta înseamnă să fii la Dinamo, să răspunzi cu aceeaşi intensitate, pentru că dacă nu eşti pregătit să lupţi, ai probleme. Mă bucur că băieţii au înţeles că trebuie să jucăm la intensitate incredibilă, pentru că toate echipele se motivează extraordinar.

E cu sânge, vărsăm sânge! Poate sunt la cald, dar asta înseamnă Dinamo!”
a spus Burcă, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele