Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

”Am semnat un contract pe o perioadă de un an”. Aventura lui Liviu Ciobotariu la FC Voluntari continuă

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 13 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20738896/1/liviu-ciobotariu.jpg

FC Voluntari l-a confirmat pe Liviu Ciobotariu ca antrenor. Acesta a avut un sezon extraordinar cu ilfovenii, pe care i-a calificat în play-off şi i-a dus până în finala Cupei României. Noul acord al antrenorului de 51 de ani se întinde pe un an.

Ciobotariu va avea acelaşi staff şi în viitoarea stagiune: Adrian Iordache, antrenor secund, Mihai Şteţca, antrenor cu portarii şi Lucian Păun, preparator fizic.

 ”Am semnat un contract pe o perioadă de un an cu FC Voluntari. mi-am dorit continuitate. Sunt foarte ataşat de grup, de tot ce înseamnă acest club FC Voluntari unde am avut satisfacţii în sezonul trecut.

Ne aşteaptăm la un sezon foarte greu având în vedere că noi am lăsat o impresie frumoasă în sezonul trecut.

Sunt bucuros că am reuşit să convingem jucătorii pe care eu mi l-am dorit şi aici ma refer la înnoirea contractelor. Am venit cu entuziasm, motivaţi pentru pregătire.

E clar că ne dorim sa repetăm rezultatele pe care le am avut pentru că am demonstrat că putem şi de aia fac o paranteză şi vă spun că mi-am dorit să avem acelaşi lot de jucători.

Ne dorim mai mult, că ne dorim să jucăm finala cupei şi de data asta poate o să câştigăm dar în momentul de faţă obiectivul nostru realist trebuie să fie evitarea retrogradării”,
a spus Ciobotariu, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele