Ultima oră
Patronul CFR-ul a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu, iar Gigi. Becali nu s-a putut abţine: ”Vă spun că nu vine!”

Patronul CFR-ul a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu, iar Gigi. Becali nu s-a putut abţine: ”Vă spun că nu vine!”
 VIDEO | Malcom Edjouma a oferit prima reacţie după ce a fost criticat de Gigi Becali pentru penalty-ul provocat cu „U” Cluj: „Asta e!” VIDEO | Malcom Edjouma a oferit prima reacţie după ce a fost criticat de Gigi Becali pentru penalty-ul provocat cu „U” Cluj: „Asta e!”
Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League
Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

"Am un apel important". Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare duelului cu Elveţia

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 20 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21392189/1/edi.png

România joacă ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024, mâine seară, de la 21:45, împotriva Elveţiei.

Astăzi, Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare duelului pentru primul loc în grupă. Selecţionerul a ţinut să facă un apel şi a recunoscut că cea mai mare provocare este păstrarea concentrării după ce România şi-a îndeplinit obiectivul propus la început campaniei de calificare

"Mă bucur să fim din nou acasă şi mă bucur că am venit cu un obiectiv îndeplinit şi că am făcut români fericiţi. Am un apel important. Vă rog, să ne raportăm cât mai mult la ce urmează şi cât mai puţin la ce a fost.

Există riscul să rămânem cu mintea blocată în performanţa fantastică. Am trăit momente euforice, incredibile cu toţii după această performanţă.

Am îndeplinit un obiectiv în care puţini credeau, dar noi am avut crezul nostru şi am mers până la capăt, însă mâine ne aşteaptă un joc cu o importanţă mare şi care ne obligă. Spre deosebire de noi, Elveţia nu a trait momente de euforie, pentru că este sub obiectivul propus. Va veni foarte motivată, capacitată, orgolioasă şi probabil şi rănită.

Aceste puţine ore pe care le avem să le gestionăm cât mai bine, să recalibrăm grupul, să ne reconectăm din punct de vedere mental, emoţional, să ne regenerăm fizic şi să facem cinste celor care vor veni la stadion alături de noi.

Sigur, am îndeplinit obiectivul pe care ni l-am propus, dar în cateva ore am creat un alt obiectiv. Avem şansa să terminăm pe primul loc şi este de datoria noastră să dăm totul.

Nu va fi deloc uşor, dar este un obiectiv să terminăm pe primul loc, pentru că ne poate facilita avantaje şi trebuie să dăm totul pentru asta.

Calificarea s-a obţinut doar matematic împotriva Israelului, s-a obţinut cu un proces în spate, cu foarte multă sudoare, incredere, cu principii şi cu valori.

Acesta este un grup care a învăţat să nu renunţe niciodată la luptă şi mâine trebuie sa fie din nou în picioare şi pregătit să lupte.

Am câştigat un statut acum, suntem echipă calificată la european. 

Pe lângă faptul mental care trebuie să fie la parametrii maximi, întâlnim jucători de cel mai mare nivel, campioni cu cluburile lor. Elveţia vine conectată, în schimb noi, cu bucuria de după joc, am ieşit puţin din concentrare.

Riscul este să ne mulţumim cu ce am realizat.

Avem datorie, în primul rând, faţa de noi." a declarat Edi Iordănescu.

mail-share icon Email
viewscnt