Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

"Am vorbit cu ei, e adevărat". Walter Zenga, detalii de la negocierile pentru revenirea în SuperLigă

FC U Craiova 1948 Publicat pe 3 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20908510/1/zenga.jpg


Walter Zenga (62 de ani) recunoaşte negocierile cu Adrian Mititelu pentru preluarea băncii tehnice a celor de la FC U Craiova, dar anunţă şi motivul pentru care acestea nu s-au concretizat.
 
În momentul în care s-a aşezat la masa discuţiilor cu patronul din Bănie, fostul mare portar al naţionalei Italiei a cerut referinţe despre staff-ul rămas după plecarea lui Marius Croitoru, apoi i-a transmis lui Mititelu că ar veni la Craiova cu cel puţin două persoane apropiate. O condiţie pe care omul de afaceri din Bănie nu a acceptat-o, refuzul ducând, în cele din urmă, la sistarea negocerilor pentru revenriea lui Zenga în fotbalul românesc:
 
"Am vorbit cu cei de la FCU, este adevărat. Am vorbit despre condiţii, situaţia de la club, staff-ul meu. După a fost o discuţie mult mai încinsă despre contract. Eu vreau să vin cu staff-ul meu, ca un profesionist. 
 
M-am bucurat mult că preşedintele Craiovei s-a gândit la mine, dar nu s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, ca antrenor profesionist este normal ca la începutul discuţiilor să întrebi despre pregătire, despre baza de antrenament, despre organizare. 
 
Eu am mai fost şi în altă ţară, dar mereu am întrebat ce staff au. E normal să aduci lângă tine minimum două persoane", a spus Zenga, joi, pentru Digi Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri