adplus-dvertising
Ultima oră
Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa
VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată
Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo. Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo.
Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru
Adnan Januzaj a fost împrumutat de FC Sevilla la Istanbul Basaksehir Adnan Januzaj a fost împrumutat de FC Sevilla la Istanbul Basaksehir

Amazon.com lucrează la o aplicaţie de sine stătătoare pentru vizionarea conţinutului sportiv

Special Publicat de Daian Cutu pe 29 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20965300/1/amazon.jpg

Amazon.com lucrează la o aplicaţie de sine stătătoare pentru vizionarea conţinutului sportiv, a raportat miercuri The Information, citând o sursă care cunoaşte direct acest plan, transmite Reuters.

Sportul rămâne una dintre cele mai mari atracţii pentru vizionarea în direct, deoarece publicul din SUA trece din ce în ce mai mult de la abonamentele la TV cu plată la aplicaţiile de streaming.

Mişcarea va completa probabil efortul Amazon de a dubla programele sportive oferite prin serviciul său Prime Video, un canal cheie pentru a atrage consumatorii către platforma sa de cumpărături.

Amazon deţine deja drepturile de a reda competiţii sportive în flux, inclusiv franciza National Football League din Thursday Night Football şi meciurile de fotbal din Premier League din Marea Britanie, şi va putea să concureze mai bine cu liderul streamingului sportiv Walt Disney.

Săptămâna trecută, YouTube, divizie a grupului Alphabet, a semnat, de asemenea, un acord pe mai mulţi ani pentru a difuza exclusiv pachetul de meciuri Sunday Ticket al NFL în Statele Unite.

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele