Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Ana Bogdan a trecut de o sfert-finalistă de la US Open şi s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Potoroz

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20857925/1/bogdan.jpg

Ana Bogdan, locul 65 WTA, s-a calificat în turul doi al turneului WTA de la Portoroz (Slovenia), cu premii de peste 200.000 de euro.

Bogdan a trecut în runda inaugurală de sportiva australiană Ajla Tomjlanovic, locul 34 mondial şi cap de serie 8, scor 7-5, 4-6, 6-1, după două ore şi 32 de minute.

În turul doi, Bogdan va evolua cu învingătoarea din meciul dintre slovena Tamara Zidansek (locul 91 mondial) şi rusoaica Anastasia Zaharova (locul 98 mondial).

Accedera în ”optimi” este recompensată cu 3.065 de euro şi 30 de puncte WTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele