Ultima oră
Mirel Rădoi a rupt tăcerea şi a vorbit despre implicarea lui Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu la Universitatea Craiova: ”Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?”
Mirel Rădoi a rupt tăcerea şi a vorbit despre implicarea lui Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu la Universitatea Craiova: ”Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?”
FCSB, extrem de aproape să îl semneze pe Arnold Garita. Ultimele detalii ale negocierilor cu Gigi Becali FCSB, extrem de aproape să îl semneze pe Arnold Garita. Ultimele detalii ale negocierilor cu Gigi Becali
Sergio Rico nu mai este sedat! Starea portarului de la PSG are o evoluţie favorabilă Sergio Rico nu mai este sedat! Starea portarului de la PSG are o evoluţie favorabilă
Începe revoluţia lui Toni Petrea la noua echipă! Antrenorul fură doi jucători de la FCSB Începe revoluţia lui Toni Petrea la noua echipă! Antrenorul fură doi jucători de la FCSB
Ultimă oră! A fost făcut anunţul oficial! Real Madrid a spart banca şi a plătit peste 100 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai momentului Ultimă oră! A fost făcut anunţul oficial! Real Madrid a spart banca şi a plătit peste 100 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai momentului
ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Detaliile incredibile din acord ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Detaliile incredibile din acord

Anamaria Prodan a identificat antrenorul perfect pentru FCSB: ”Trebuie să îşi ia licenţa şi nu o zic cu răutate!”. Ce a spus despre Becali

FCSB Publicat pe 23 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21072796/1/aa.jpg

Comisia de Disciplină din cadrul FRF i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de principal deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, FCSB a rămas şi fără antrenor cu licenţă PRO. Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la echipă şi a decis să demisioneze. În urma acestor schimbări, echipa lui Becali pare decis să caute un antrenor cu acte în regulă pentru a evita astfel de probleme. 

În aceste condiţii, Becali vrea un tehnician cu ”diplomă”, dar îşi doreşte să se implice în continuare la club. Anamaria Prodan a vorbit despre situaţia de la FCSB şi a precizat că Gigi Becali ar trebui să îşi ia licenţa, pentru ”a antrena” chiar el cu acte în regulă la FCSB. 

”Trebuie să îşi ia licenţa şi nu o zic cu răutate!”

”La FCSB nu o să poată face nimeni nimic. Cât timp Gigi Becali nu face un pas înapoi, să lase antrenorul să îşi ducă la bun sfârşit meseria, nu o să poată face nimeni nimic. Este adevărat că patronul, pentru că bagă bani, are un cuvânt de spus, dar ceea ce se întâmplă la FCSB, în acest moment, este hilar.

Poate de asta nu merg lucrurile. Nu spun că Gigi Becali este bun sau rău, departe de mine asta. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Este părerea mea, a unui om de fotbal. Cred că o echipă de fotbal trebuie lăsată condusă de un antrenor care a făcut performanţă şi care are experienţă.

La FCSB, Gigi Becali trebuie îşi ia licenţa de antrenor, şi nu o zic cu răutate, a învăţat fotbal în toţi anii ăştia. Nimeni nu va mai avea ce să comenteze şi ce să spună, eşti patron şi antrenor, ca Gică Hagi.

Dacă nu, niciodată nu o să poţi să faci nimic. A băgat bani foarte mulţi, are impresia că ştie foarte foarte foarte bine fotbal şi normal că nu există un antrenor suficient de bun. Şi dacă vine Mourinho, se vor lua la scandal în 10 minute.

Pentru Gigi, cel mai simplu ar fi, şi eu i-am zis de mulţi ani, să îşi ia licenţa şi atunci termină cu toată lumea, nimeni nu-l mai ia peste picior. Ştie fotbal, face fotbal pe banii lui, îi convine. E cel mai uşor”, a spus Anamaria Prodan, potrivit PlaySport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele