adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Anamaria Prodan crede că "a citit" tactica lui Reghecampf la negocierile cu Rotaru: "Asta a învăţat de la mine!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20737997/1/aa.jpg


Anamaria Prodan a încercat să desluşească, duminică, situaţia în care se află Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova, club de care e aşteptat să se despartă în cel mai scurt timp. Agentul de jucători susţine că antrenorul aplică o tactică pe care a învăţat-o pe vremea în care-i era manager şi că nu va pleca din Bănie până nu va primi de la Mihai Rotaru banii aferenţi întregului contract semnat în 2021.
 
De câteva zile, Reghecampf şi Rotaru încearcă să cadă de acord asupra termenilor amiabili ai despărţirii. Dacă în contract există o clauză de reziliere de 300.000 de euro, patronul din Bănie vrea să plătească mult mai puţin, iar zilele trecute cei doi aproape bătuseră palma. Enervat de declaraţiile lui Sorin Cârţu, Reghecampf s-a răzgândit, iar acum a schimbat modalitatea prin care va pleca din Bănie: nu vrea cei 300.000 de euro, ci plata salariilor până la finalul contractului. Adică aproximativ 200.000 de euro, bani cuveniţi pentru cele 12 luni de contract rămase şi salariului de 15.000 de euro lunar.
 
Aflată în plin divorţ cu fostul fundaş dreapta, Anamaria Prodan crede că a "citit" strategia lui Reghecampf:
 
"Reghe se ţine de contract. Nu există prietenie cu Rotaru. El asta a învăţat de la mine, contractul se duce la bun final. El a învăţat mai puţin pe parte de contracte. A fost obişnuit să stea liniştit, cu contracte perfecte. E greu ca antrenor dacă nu faci performanţă.
 
El vrea să fie ca Lucescu, Olăroiu să îşi ia ce jucători vrea. Măiestria lui s-a văzut la Chiajna şi în primul mandat la FCSB, când nu au fost bani. Laur are nevoie de cineva puternic. Lui îi e teamă de jurnalişti, de tot. El cât era soţul meu nu avea probleme. Cu mine nu avea Facebook, Instagram. Astea erau lucruri de puşti. El nu a putut sta pe drumul ăsta şi asta l-a afectat", a declarat impresara, duminică, pentru Pro Arena.

Reghecampf trebuia să fie prezent, duminică, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, dar a anulat zborul spre Cluj pentru a merge la Craiova şi a relua negocierile cu Mihai Rotaru privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Anterior, acceptase plata a două salarii pentru el şi staff-ul său, dar a revenit asupra deciziei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri