Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri”

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21504043/1/noname.jpg

Anamaria Prodan este gată să îi dea o mână de ajutor lui Edi Iordănescu, în eventualitatea în care selecţionerul ar părăsi echipa naţională.

Anamaria Prodan consideră că Edi Iordănescu va pune lucrurile în balanţă după EURO, atunci urmând să horărească dacă rămâne pe banca României. De asemenea, impresara este dispusă să îl propună pe selecţioner la o formaţie importantă dintr-un campionat puternic.

”Dacă decide să plece de la echipa naţională, după ce termină mandatul, eu l-aş vedea la o echipă din Europa. La o echipă mare, într-un campionat puternic… Eu cu drag o să-i fac propuneri, dacă decide să plece de la naţională.

Eu cred că fiecare antrenor sau jucător trebuie să facă pasul atunci când trebuie, când simte şi când este momentul. Asta este o chestiune şi de feeling a managerului şi de dorinţa a jucătorilor şi antrenorilor.

Eu cred că el va pune în balanţă faptul că pentru naţionala României, dacă rămâne, urmează partidele din Liga Naţiunilor şi apoi nu se ştie ce… şi faptul că din vară poate ajunge la o echipă mare!”, a declarat Anamaria Prodan pentru sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele