Ultima oră
Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 3-2, în direct la Prima Sport 1! Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă VIDEO | CFR Cluj - Rapid 3-2, în direct la Prima Sport 1! Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”

Anamaria Prodan neagă vehement că Ianis Stoica negociază cu fraţii Becali! „A primit bani în cont, oficial”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20489975/1/cs-hunedoara-fcsb-cupa-romaniei-22-09-2021.jpg

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a confirmat o informaţie apărută în spaţiul public, conform căreia Ianis Stoica îşi doreşte să semneze un contract cu firma de impresariat a fraţilor Victor şi Giovanni Becali.  

Anamaria Prodan a comentat acest subiect şi neagă că ar exista vreo şansă ca Ianis să se afle în discuţii cu aceştia. 

„Nu e o situaţie tensionată, există un contract. Ianis a avut nevoie de bani, a primit aceşti bani, i-a primit în cont, oficial. Am investit în acest băiat. Am vorbit cu familia lui, l-am adus pe Ianis din Germania când nu exista. 

Ştie cine e omul care i-a făcut imagine, care l-a băgat în acel meci din Cupă. Eu vreau să nu cred ce a zis Gigi Becali. Lui Gigi Becali îi place circul, îi place foarte tare scandalul.

Am vorbit cu tatăl lui Ianis, nu există vreo întâlnire cu verii Becali. Ianis este supărat că nu joacă, se simte frustrat, pentru că ştie că este un jucător foarte bun. Are nişte calităţi fabuloase, ar creşte într-un alt spirit. 

Cluburile din străinătate se uită după tineri de 16-17 ani din România, pentru că au de muncit mult mai mult cu ei, pentru că nu sunt antrenaţi aşa cum trebuie, nu au ADN potrivit", a declarat Anamaria Prodan la ProX. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele