Ultima oră
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”

Andone neagă restanţele salariale uriaşe de la FC Voluntari. ”Avem datorii la jucători, da, dar nu aşa de mari”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19926242/1/andone.jpg

FCSB a câştigat meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, pe Arena Naţională, în etapa a 18-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Golgheterii Ligii 1, Dennis Man şi Florinel Coman, au fost din nou decisivi pentru 'roş-albaştri', care au un avans de 4 puncte în fruntea clasamentului.

La o zi după meci, cei de la gsp.ro scriu că formaţia din Ilfov are restanţe financiare către jucători uriaşe, care nu şi-ar mai fi primit banii din luna iunie a anului trecut, lucru înseamnă că lucrurile sunt mai grave decât la Dinamo şi Astra, celelalte formaţii din Casa Liga 1 care au probleme de această natură.

Sursa mai sus citată scrie că situaţia e atât de dramatică, încât fotbaliştii pregătiţi de Bogdan Andone au ajuns să trăiască din bani împrumutaţi pentru a supravieţui.

Ioan Andone a dezminţit informaţia, preşedintele ilfovenilor a declarat că problemele financiare nu sunt nici pe departe atât de mari. Jucătorii au de primit doar două salarii, pentru decembrie şi ianuarie.

„Jucătorii sunt plătiţi pe luna noiembrie. La noi salariile se achită în data de 20. Acum urmează să plătim pentru decembrie. Avem datorii la jucători, da, dar nu aşa de mari cum s-au vehiculat”, a declarat Ioan Andone.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele