Ultima oră
Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle cu cel mai bun timp al calificărilor Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle cu cel mai bun timp al calificărilor
Prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice, obţinută de China, în concursul de tir Prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice, obţinută de China, în concursul de tir
Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea s-au calificat în semifinalele probei de dublu vâsle masculin Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea s-au calificat în semifinalele probei de dublu vâsle masculin
Andrei Muntean a evoluat în calificările olimpice de la paralele Andrei Muntean a evoluat în calificările olimpice de la paralele
LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini” LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini”
Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO

Andrea Compagno, la naţionala României? Italianul, variantă pentru Edi Iordănescu?

FCSB Publicat pe 25 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21326170/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023-1.jpg

Andrea Compagno, unul dintre cei mai buni atacanţi din SuperLiga României, a fost şi este în centrul unei discuţii cu privire la posibilitatea de a fi convocat în naţionala României. Italianul a fost trecut şi pe lista lungă a Italiei, dar Dani Coman nu consideră că Andrea Compagno trebuie să evolueze sub tricolor.

Dani Coman, preşedinte al FC Hermannstadt, este de părere că e nevoie în continuare să ne bazăm pe jucători români. Ca variantă de atac, el l-a numit şi pe vârful formaţiei pe care o reprezintă, Daniel Paraschiv.

Eu zic că ne hazardăm. Avem şi noi. Îl avem pe Daniel Paraschiv, un atacant de mare viitor, un atacant care nu joacă în momentul de faţă nici la 60% din potenţialul pe care îl are. Doar că trebuie ajutat. Sunt convins că Paraschiv va fi convocat la echipa naţională la cum joacă şi cum se antrenează.

În afara faptului că este un fotbalist bun, este şi un om extraordinar, un băiat inteligent, un băiat cu care poţi vorbi orice nu doar despre fotbal. Are 24 de ani. Nu a fost convocat frecvent la echipa naţională, nu jucăm în cupele europene, dar este un fotbalist de mare viitor.

Eu aş miza totuşi pe jucătorii români. Nu mă hazardez, cum a dat unul două goluri să-l naturalizăm. Deşi Compagno e un jucător bun trebuie să recunosc. Aş alege 100% Paraschiv, datorită vârstei, datorită mentalităţii pe care o are.

Sunt obiectiv, l-aş alege pe Paraschiv 100% cu toată încrederea. Timpul va demonstra. Aşa se întâmplă în România, ne entuziasmăm prea repede.

Cum dă unul două goluri, gata, să-l luăm, să-l naturalizăm, e pe prima pagină a tuturor ziarelor. Haideţi să dăm mai mult credit românilor, pentru că avem şi noi jucători de calitate”, a spus Dani Coman la Fanatik.

FCSB, 5-2 cu Sepsi 

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 5-2, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

Bucureştenii au început lansat la Sf. Gheorghe, cu două goluri superbe înscrise de Şut (min. 7) şi Darius Olaru (min. 11). După pauză, Safranko a redus din diferenţă în minutul 52, dar oaspeţii au refăcut diferenţa de două goluri în minutul 58, prin Florinel Coman.

După numai două minute a înscris Alimi şi scorul a devenit 2-3. A urmat golul înscris de Octavian Popescu, în minutul 69, după ce a ridiculizat apărarea adversă, iar în minutul 75 Djokovic a stabilit scorul final, dintr-un penalti transformat cu siguranţă.

FCSB s-a impus cu 5-2 şi conduce în clasament cu 25 de puncte. Sepsi este pe locul 7, cu 12 puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele