Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Andrea Compagno, variantă pentru echipa naţională. ”Pe mine mă impresionează acest Compagno”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20878012/1/fcsb-fc-arges-superliga-superbet-2-10-2022-1.jpg

Andrea Compagno (26 de ani) a impresionat mai mulţi oameni din fotbal prin forma bună pe care a arătat-o la FCU Craiova şi la FCSB de când a început campionatul.

Italianul este golgheterul SuperLigii în acest moment cu 9 goluri marcate, 5 pentru FCU Craiova şi alte 4 pentru FCSB. Atacantul adus de Gigi Becali în acestă perioadă de transferuri în schimbul sumei de  1.5 milioane de euro s-a adaptat imediat la FCSB, iar acum este cerut de mai multe persoane la echipa naţională a României.

”Pe mine mă impresionează acest Compagno. Mi se pare că are mentalitate de fotbalist de rasă. Nu e de nivelul naţionalei Italiei, dar de nivelul naţionalei României cred că ar fi. Eu cum l-am văzut, am şi zis: 'Domne, se preocupă cineva să vadă cum îl putem naturaliza?'. Îl avem pe Camora la naţională, foarte bine, şi la o vârstă. Dar la Compagno? Şi statul român ar trebui să se gândească să simplifice puţin situaţia asta, atunci când ai de-a face cu oameni de excepţie”, a declarat Grigore Cartianu la PRO Arena.

În momentul de faţă atacanţii naţionalei României sunt Denis Alibec (31 de ani), care are 2 goluri în 23 de meciuri jucate pentru naţională şi pe George Puşcaş (26 de ani), care a înscris de 10 ori în 32 de selecţii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele