Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Andreas Calcan a acuzat arbitrajul după meciul pierdut de FC Argeş cu FCSB: ”Totul pentru ei”

FC Argeș Publicat pe 3 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20876714/1/calcan-fc-arges.jpg

Fotbalistul echipei FC Argeş, Andreas Calcan, a criticat arbitrajul de la meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 2-3, considerând că a fost părtinitor în anumite momente.

Din nefericire, pierdem meciul pe final. Despre arbitraj n-aş vrea să vorbesc, să intru în polemici. Domnul Mirel Rădoi cred că avea dreptate când a spus un 'arbitraj şmecheresc'. Şi la faza penaltiului, şi la multe alte faze au fost probleme. Câteva faulturi, auturi, cornere, totul pentru ei. Aşa s-a simţit şi aşa s-a văzut, în fine, nu vreau să discut foarte mult.

Şi noi cred că am avut un penalti clar la Garita în prima repriză, nici măcar nu s-a dus să verifice faza. La noi s-a spus în cască, trebuia să verifice dacă i s-a spus, nu? Creţu a pasat, a vrut să intre la un-doi. Am pus mâna pe el, dar eu cred c-a fost înainte de a intra în careu. Doar m-am uitat la el, a dat pasă şi a vrut să plece. Eu nu cred c-a fost. Mi se pare foarte uşor acordat”, a declarat Calcan.

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa FC Argeş, într-un meci al etapei a 12-a a Superligii.

  • FCSB a marcat prin Compagno ’11, ’64 (penalti) şi Cordea ’87. Pentru FC Argeş au înscris Calcan ‘5 şi Garita ’79.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele