Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Andreas Ivan, în atenţia lui Schalke 04. A semnat cu ”satelitul” clubului din Gelsenkirchen

Stranieri Publicat pe 27 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20755194/1/andreas-ivan.jpg

Mijlocaşul român Andreas Ivan, în vârstă de 27 de ani, a semnat cu echipa secundă a clubului Schalke 04, care evoluează în liga a 4-a din Germania. Ivan a impresionat cu partidele făcute în sezonul trecut de divizie a 4-a, când a fost legitimat la Rot Weiss Ahlen şi a marcat chiar împotriva formaţiei secunde a clubului din Gelsenkirchen.

În stagiunea trecută, Ivan a înscris de 11 ori în 34 de meciuri şi a oferit nouă pase decisive. De-a lungul timpului el a jucat cel mai mult în Germania, unde a şi început fotbalul şi cetăţenie pe care a luat-o, chiar dacă s-a născut în România, la Piteşti.

Andreas Ivan a jucat pentru Germania U19, iar apoi a prins două meciuri pentru România U21. Pentru formaţia de seniori a unei naţionale nu a apucat să debuteze până acum.

De-a lungul timpului, Ivan a jucat, printre altele, pentru New York Red Bulls sau Wuppertaler SV. Actuala cotă de piaţă a mijlocaşului este de 150.000 de euro.

În sezonul trecut am jucat de două ori împotriva lui Schalke şi cu ei am marcat 2 goluri şi am dat 4 pase de gol. Apoi antrenorul a venit la mine după meciul retur şi m-a întrebat ce caut în acest campionat…

Două zile mai târziu, Schalke l-a contactat pe managerul meu, au fost foarte interesaţi. Apoi am fost invitat şi am avut o conversaţie lungă, intensă şi foarte pozitivă cu antrenorul Jakob Fimpel şi aşa am trecut la Die Königsblauen.

Mă concentrez în primul rând pe echipa mea. Cu toate acestea, dacă voi avea şansa de a juca pentru prima echipă, ar fi o onoare să concurez cu cei mai buni şi o mare plăcere să fac acest lucru”, a declarat Andreas Ivan pentru Sport.ro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele