Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Andrei Borza, mesaj superb pentru Gică Hagi: ”Este antrenorul visurilor mele”

Farul Constanta Publicat pe 15 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20920867/1/gica-hagi.jpg

Andrei Borza a fost convocat în premieră la naţionala sub 20 de ani a României, chiar dacă are 17 ani. Jucătorul Farului este emoţionat de situaţia în care se află, de faptul că are ocazia să bifeze primul minut la U20 încă de acum, sub comanda lui Daniel Pancu, dar o parte din merite le are Gică Hagi.

”Regele” are curajul să mizeze pe Andrei Borza, iar tânărul a declarat că se simte foarte bine cu fostul decar al naţionalei drept antrenor. Este tehnicianul pe care visa să îl aibă.

A fost un sentiment foarte plăcut să fiu convocat, mai ales că sunt cu doi, trei ani mai mic. O iau pas cu pas, sper să ajung şi la naţionala U-21. Daniel Pancu este un antrenor foarte bun, chiar îmi place cum gândeşte tactica.

Părinţii mei m-au îndrumat la fotbal. Domnul Gheorghe Hagi este un antrenor foarte bun, este antrenorul visurilor mele, ca să zic aşa. Obiectivul este să marchez cât mai multe goluri şi să am cât mai multe apariţii”, a spus Andrei Borza pentru FRF TV.  

Andrei Borza are 16 meciuri pentru Farul în acest sezon şi a ieşit în evidenţă cu un gol şi o pasă decisivă, ambele în SuperLiga României. Născut la Năvodari, mijlocaşul este un produs al Academiei Gică Hagi, iar sezonul trecut a bifat trei meciuri la echipa mare, în campionat.

Meciuri cu Italia şi Polonia pentru selecţionata U20 a României

Echipa naţională sub 20 de ani a României va disputa în luna noiembrie ultimele meciuri amicale din acest an. Selecţionata condusă de Daniel Pancu va întâlni Italia şi Polonia, informează frf.ro.

Ambele meciuri vor avea loc la Arad, pe stadionul „Francisc Neuman”, acolo unde naţionala Under 20 a întâlnit, în luna septembrie, într-o partidă amicală, naţionala Germaniei. Meciul cu Italia se va juca pe 17 noiembrie, în timp ce partida cu Polonia este programată 4 zile pe mai târziu, pe 21 noiembrie.

  • 17 noiembrie: ROMÂNIA U20 – Italia U20
  • 21 noiembrie: ROMÂNIA U20 – Polonia U20

Detalii privind orele de start ale meciurilor vor fi comunicate în perioada următoare.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele