Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Andrei Burcă, pus pe glume după calificarea CFR-ului în 16-imile Conference League: ”N-avem voie să batem mai mult de 1-0”. Ce a zis de penalty-urile ratate de Deac

Conference League Publicat pe 3 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20908864/1/andrei-burca-1.jpg

Fotbalistul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, a declarat joi seară, după calificarea în primăvara europeană, că acest succes este unul meritat. El a glumit atunci când a vorbit despre penaltiurile ratate de Ciprian Deac: ”Noi nu avem voie să batem mai mult de 1-0, e scorul nostru preferat”.

Merităm să fim în primăvara europeană, o arată şi clasamentul. Am început puţin greoi grupa, dar ne-am revenit pe parcurs şi ne-am atins obiectivul. Mulţumim publicului, a fost senzaţional.

Mereu când îi avem în spate putem face performanţe împreună. În mai am avut o finală cu Craiova foarte dificilă ca să luăm campionatul, a fost şi meciul cu Maribor cu presiune, ca să ne calificăm, iar acum, cea mai importantă partidă din finalul anului. Noi nu avem voie să batem mai mult de 1-0, e scorul nostru preferat, de asta a ratat Cipri penaltiurile.

Am avut şi eu o ocazie mare, important că am câştigat, că suntem în primăvara europeană. Ne pare rău că anul trecut nu am făcut o figură frumoasă. Acum ne-am propus să facem puncte pentru noi, pentru ţară, pentru coeficient", a spus Burcă la finalul partidei.

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Ballkani, în ultima etapă a Grupei G a Conference League, şi a încheiat grupa pe locul doi, care îi aduce calificarea în play-off-ul pentru optimile competiţiei. Boateng a înscris în minutul 17, cu un şut din careu.

În minutul 32, Malele a fost faultat în careu şi CFR a primit penalti. Ciprian Deac a executat, portarul Frasheri a apărat şutul românului, dar arbitrul german a decis ca lovitura de la 11 metri să fie repetată pentru că jucătorii de la Ballkani au intrat în careu în timpul executării penaltiului. Tot Deac a fost jucătorul care a încercat să transforme, a schimbat colţul, dar portarul Frasheri a parat din nou.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt