Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Andrei Cordea, tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Detaliul prin care trupa din Bundesliga s-a dat de gol

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 6 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20973312/1/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-31-08-2022-1.jpg

Andrei Cordea, extremă dreapta la FCSB, este în continuare interesant pentru Augsburg, formaţie ce ocupă locul 14 în Bundesliga, cu un punct în plus faţă de Stuttgart, aflată pe poziţia a 16-a de baraj pentru supravieţuirea în prima ligă germană.

Gazeta Sporturilor notează că jurnaliştii germani consideră că managerul echipei, campionul mondial din 1990 Stefan Reuter, îşi doreşte în continuare aducerea lui Cordea la Augsburg.

Un detaliu de comportament, un semn bun?

Argumentul principal al ziariştilor nemţi este legat de faptul că Reuter a evitat să comenteze despre transfer când l-au întrebat. În mod normal, atunci când nu există vreo şansă ca o mutare să se realizeze, Reuter neagă direct orice zvon.

În noiembrie anul trecut, Gigi Becali voia să îl vândă pe Andrei Cordea pentru 5 milioane de euro. Patronul ”roş-albaştrilor” şi-a scăzut pretenţiile la 4 milioane de euro, în timp ce nemţii sunt dispuşi să achite 3 milioane de euro.

Chiar agentul jucătorului, Adrian Neaga, a confirmat că latifundiarul a cedat din preţul lui Cordea, fără să ofere detalii însă.

”Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuţii cu Gigi de ceva timp, în ultima vreme şi dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferenţa aşa mare între ce a cerut dânsul şi ce oferă nemţii.

Anul 2022 cred că a fost anul lui Cordea. Eu sper să facă faţă în Germania, e foarte bine pregătit mental şi sper să facă faţă.”, a declarat Neaga, reprezentantul lui Cordea, potrivit Sport.ro.

14 goluri şi 10 pase de gol a furnizat Andrei Cordea în 71 de meciuri oficiale pentru FCSB. Aripa în vârstă de 23 de ani joacă alături de ”roş-albaştri” din iulie 2021 şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la două milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele